zaterdag 23 augustus 2014

Favoriete Youtubers | Demi

Ik kijk nu al dik een jaar naar Youtubevideo's, en nog steeds vind ik het superleuk! In die tijd heb ik heel veel verschillende filmpjes gekeken van verschillende Youtubers, en ik heb nu wel een paar favorieten. Ik laat jullie vandaag zien wie mijn favoriete Youtubers zijn! Druk op het 'Lees Verder'-knopje om te zien wie mijn favoriete Youtubers zijn!

Teske: https://www.youtube.com/user/goodxnightmare/https://www.youtube.com/user/MyLovebugLife/https://www.youtube.com/user/teske
Teske vind ik echt 1 van de leukste youtubers! Ze maakt echt hele leuke video's en ze heeft altijd hele leuke onderwerpen voor video's!


Sabrina: https://www.youtube.com/user/alwaysxbeyourself/https://www.youtube.com/user/xlovelydreamer
Sabrina is ook echt een hele leuke youtuber! Ik heb ook een fanaccount voor haar: twitter.com/love_sabrinax. Ze maakt hele leuke video's en sabrina heeft ook altijd hele leuke verschillende video's!

Vera: https://www.youtube.com/user/VeraCamilla/https://www.youtube.com/user/vera
Ik keek Vera nooit heel erg vaak, maar de laatste tijd vind ik haar video's heel erg leuk! Ze maakt veel beautyvideo's, en dat vind ik superleuk!


Dit zijn nog een paar favoriete YTers van mij die ik op een rijtje heb gezet:
Manon - https://www.youtube.com/user/Manonsvideodiary
Eva - https://www.youtube.com/user/beyourownstylist
Lisa - https://www.youtube.com/user/FabuLies
Jiami - https://www.youtube.com/user/Lifesplashnl

Dit waren nog niet al mijn favoriete youtubers, ik heb er namelijk nog veel meer! Willen jullie nog een deel van de favoriete YTers zien? Laat het dan hieronder achter!

Tot volgende week!
Liefs Demi ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten