maandag 27 oktober 2014

Fris & stralend zijn | Marit

Hoooi allemaal!

Zou je soms ook in het dagelijkse leven na een slechte dag een Instagram filter over jezelf willen gooien? We weten natuurlijk dat het niet mogelijk is, dus daarom moeten we maar andere methodes gebruiken om er net iets beter uit te zien! In dit artikel lees je tips om er snel fris en stralend eruit te zien!
Bron: Tumblr

Lees snel verder voor de tips!



Glans.

Een highlighter is echt je ideale vriend, een mix met foundation en een dagcrème helpen ook heel erg. Want met een glans zie je er gelijk anders uit. Vooral op je jukbeenderen, wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken.

Mascara.

Krul je wimpers goed, en zet het aan met mascara. Vooral een mascara met volume en een goede krul. Houd het wel bij 1 laag mascara, niet tooo much.

Lipstick.

Dit vrolijkt toch je look een beetje op. Vooral met een vrolijke frisse kleur. Je kan ook kiezen voor een lipglos natuurlijk.

Glimlach.

Het klinkt natuurlijk logisch, maar als je glimlacht zie je er meteen frisser uit. Het geeft net dat ene zetje op je gezicht. Een glimlach is altijd goed. En lachen is gratis!
Bron: Tumblr

Masker.

Doe een gezichtsmasker op als je thuis bent. Dit frist je hele gezicht weer op, heerlijk!

Douchen.

Natuurlijk, douchen. Je lichaam wordt weer schoon en je knapt er veel meer van op. Vooral in de ochtend douchen maakt je wakker.

Houding.

Recht opstaan, het is moeilijk in de ochtend maar mensen krijgen een ander beeld van je. Dat je wakker en fris bent haha!


Wat zijn jou tips voor een fris en stralend uiterlijk?



Tot volgende  week maandag!

Liefs,
Marit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten